Başkale'de alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Başkale'de alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Van'ın Başkale Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Ekecek mahallesinde kilitli parke taşı yol yapım çalışması başlattı.

Başkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Ekecek Mahallesi, Yukarı Küme ve Çaldıran mahallelerinde bordürlü kilitli parke taşı yol çalışması başlatıldı. 

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince parke taşı yol yapımı için stabilize alt yapı çalışmaları daha önce tamamlanmıştı. 

Geçen ay Çaldıran mahallesinde 5 bin metrekare kilitli parke taşı yol tamamlayan Başkale Belediyesi, bu ay ise Ekecek mahallesinde çalışmalara başladı. 

3 kırsal mahalleye toplamda 15 bin metrekare kilitli parke taşının yapılacağı çalışmaların kısa sürede tamamlanarak kilitli parke taşı yolunun mezra sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Başkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ekecek Mahallesinde başlattığı çalışmalar ile sokakları kilitli parke taşı ile döşeyerek, Ekecek Mahalle sakinlerinin yol ihtiyacını da karşılaşmış oldu.

Yaptığı çalışmalar dolayısıyla Başkale Belediyesine ve Eşbaşkanlar Erkan Acar ve Şengül Polat’a teşekkür eden mahalle sakinleri mahalleleri için gerekli olan önemli bir ihtiyacında karşılandığını belirtti.
1-20190817075847.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.