Başdanışman Adnan İnanç Derecik'te

Başdanışman Adnan İnanç Derecik'te

Referandum çalışmaları kapsamında Hakkari’ye gelen Başbakan Başdanışmanı Adnan İnanç Şemdinli’nin Derecik Beldesi’ni ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER / DERECİK

Derecik Belde Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya tarafından karşılanan İnanç ve beraberindekilerin yer aldığı heyet belde sakinleri ile bir araya geldi. Hakkari Eski milletvekili A. Müttalip Özbek’in de eşlik ettiği İnanç’ın Derecik temasları sonrası beldeye 50 yataklı bir öğretmen evi yapılacağı sözü verdiği açıklandı.

Derecik temaslarında referandumun ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan İnanç Derecik halkının taleplerini dinleyip talepler ile ilgili not tuttu.

Beldeye bağlı bazı köyleri de ziyaret eden İnanç’a eşlik eden Hakkari eski milletvekili Özbek de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri söz gereği referandum hazırlıkları kapsamında Hakkari ve ilçelerinde ev ev dolaştıklarını söyledi.

DERECİK BELDESİNE 50 YATAKLI ÖĞRETMENEVİ SÖZÜ!

Derecik temslarının ardından Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ile görüştüğünü anlatan eski vekil A. Mütalip Özbek, Şemdinli'nin Derecik Beldesine 50 yataklı bir öğretmenevi yapılacağını belirtti.

Özbek Derecik Öğretmenevinin 2017 yılı yatırım programına alındığını ve bu müjeyi Derecik halkı ile paylaşmak istediğini sözlerine ekledi.

derecikk.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.