Ak Parti ve MHP il başkanlarının Çukurca ziyareti

Ak Parti ve MHP il başkanlarının Çukurca ziyareti

Cumhur ittifakı ortaklarından Ak Parti ve MHP Hakkari il başkaları seçim çalışmaları kapsamında Çukurca ilçesini ziyaret ettiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 mart seçimlerine sayılı günler kala Cumhur İttifakında yer alan Ak Parti’nin Hakkari il başkanı Emrullah Gür ve MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek Çukurca ilçesine ziyaret ederek, ilçe kaymakamı  Temel Ayça Çukurca Tugay Komutanı Tuğgeneral Yasin Kalın  ve Çukurca ilçe emniyet Müdürü Oktay Kapsız'ı ile görüştüler. 

Ak Parti Çukurca Belediye Başkan Adayı Ensar Dündar ve Ak Parti Eski İl Başkanı Avukat Mecit Tarhan'ın da eşlik ettiği Gür ve Özbek, Bayrak Tepe Park alanını incelerken, Ak Parti İl Başkanı Gür, Çukurca’ya verdiği emeklerden dolayı ilçe Kaymakamı ve belediye başkan vekili Temel Ayça’ya teşekkür etti. 

1-20190314062718.jpg2-960.jpg

4-591.jpg3-749.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum