ABD televizyonu, ‘yanlışlıkla’ RT yayını yaptı

ABD televizyonu, ‘yanlışlıkla’ RT yayını yaptı

ABD’de yayın yapan C-SPAN televizyonunda Kongre’den bir oturum yerine, 10 dakika boyunca ABD’li seçmenleri etkilemekle suçlanan Russia Today’in (RT) yayını yapıldı.

C-SPAN, Kongre’deki bir oturumu canlı olarak yayınlarken, program aniden kesildi ve araya RT yayını girdi. İzleyiciler ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Maxine Waters’ın konuşmasını dinlerken yayının kesilmesiyle 10 dakika boyunca RT’yi izledi.

Yayın operatörünün bir anlık hatayla yanlış düğmeye basmasından kaynaklı gibi görülen bu olayla ilgili kanal yönetiminden yapılan açıklamada “RT sürekli gözlemlediğimiz ağlardan biri. Bu durum sinyal akışı yönlendirmesiyle ilgili bir durum. Konu inceleniyor” ifadeleri kullanıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.