3 Günlük elektrik kesintisi olacak!

3 Günlük elektrik kesintisi olacak!

Van'da elektrik kesintisi uygulanacak.

VEDAŞ'tan yapılan açıklama şu şekilde:

“Onarım, Bakım ve Yatırım Tesislerinin Devreye Alınması Çalışmaları sırasında aşağıda belirtilen bölgelerde programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır.”

18.03.2017 tarihinde 08:00 – 17:00 saatleri arasında XLPE kablo bağlantılarının yapılma çalışması nedeniyle; (Biriketçiler fider çıkışı)  Altıntepe Mahallesi, Altın Tepe Alt Yolu ve Van Erciş Karayolu civarında programlı elektrik kesintisi olacaktır.

19.03.2017 tarihinde 08:00 – 17:00 saatleri arasında XLPE kablo bağlantılarının yapılma çalışması nedeniyle; (Bardakçı fider çıkışı) Seyrantepe Mahallesinin bir kısmı, Şemsibey Mahallesinin bir kısmı, Şevginler Un Fabrikası civarı ve Altaylı Halı Saha civarında  programlı elektrik kesintisi olacaktır.

20.03.2017 tarihinde 08:00 – 17:00 saatleri arasında XLPE kablo bağlantılarının yapılma çalışması nedeniyle; (Biriketçiler fider çıkışı)  Altıntepe Mahallesi, Altın Tepe Alt Yolu ve Van Erciş Karayolu civarında programlı elektrik kesintisi olacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.