17 milyon liralık çek sahibine teslim edildi

17 milyon liralık çek sahibine teslim edildi

Sisal Şans tarafından düzenlenen Süper Loto’da 17 milyon 160 bin 150 TL’lik büyük ikramiye Üsküdar’a çıktı. Büyük ikramiyeyi kazanan adını vermek istemeyen talihliye çeki teslim edildi.

4 Mart Perşembe gecesi düzenlenen Süper Loto çekilişinde şans, Üsküdar ilçesinden bir talihliye güldü. 17 milyon 160 bin 150 TL’lik büyük ikramiye 14, 19, 23, 29, 39, 59 sayılarına isabet etti. Sisal Şans tarafından yapılan açıklamada, “İstanbul, Üsküdar’a isabet eden büyük ikramiyeyi kazanan talihlimizi tebrik ederiz. Talihlimizin hayallerinin gerçekleşmesini sağlamak ve herkesin şansı olmaktan çok mutluyuz. Kısa süre önce Süper Loto’da bir kişiye 42 milyon 286 bin 938 TL’lik rekor ikramiye kazandırmıştık. Faaliyete başladığımız 1 Ağustos 2020 ile 28 Şubat 2021 tarihleri arasında toplamda 2 milyar 60 milyon 296 bin 477 TL ikramiye dağıtılmasını sağladık. Bir sonraki çekilişin şanslı kişisi siz de olabilirsiniz. Bizimle oynamaya devam edin” ifadelerine yer verildi.

Büyük ikramiyeyi kazanan adını vermek istemeyen talihliye çeki Halkbank ve Sisal Şans yetkilileri tarafından teslim edildi. Sisal Şans yetkilisi, “İkramiyeyi kazanan talihlimizi tebrik ediyoruz, kurumumuz oyunseverlere kazandırmaya devam edecektir” dedi.

Büyük ikramiyenin çıktığı biletin oynandığı Üsküdar’daki bayi işletmecisi Bahadır Çoban, duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti dile getirdi. 26 yıldır, babası ve oğlu ile 3 kuşak bayiyi işleten Bahadır Çoban, “Süper loto çekilişinde büyük ikramiye, kendi bayimizden çıktığı için çok mutluyuz ve gururluyuz. Çıkan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun diyorum. Çıkmaz demesin kimse. Şansını denesin. Umudunu kaybetmesin. İnsanlara şans ve umut dağıtmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.