Zibek ailesinin acı günü

Zibek ailesinin acı günü

Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek’in babası H. Veysi Zirek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Hakkari'de uzun süredir tedavi gören Hakkari'nin sevilen ailelerinden H. Veysi Zibek sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Zibek’in  cenazesi binlerce kişinin katılımı ile hastane morgunda alınarak büyük bir araç konvoyu eşliğinde Kıran Mahallesi aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Dr. Savaş Şimşek,  Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, CHP İl Başkanı Nazım Demir, Hakkari Barosu Avukatları, belediye personeli, Ak parti yönetimi, işadamları, kurum amirleri ile Hakkari ve çevresinde binlerce kişi katıldı.

Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, babasının cenaze törenine katılan herkese teşekkür etti.

Taziyenin 3 gün boyunca Dağgöl Mahallesi Çatal Camisinde kabul edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum