Hakkâri’de Vergi Rekortmeni Değişmedi

Hakkâri’de Vergi Rekortmeni Değişmedi

Hakkâri’de faaliyet gösteren Zen Yol Beton Asfalt San. Tic. Ltd. Şti., son üç yıldır kurumlar vergisi sıralamasında ilk sırada yer alarak vergi rekortmeni oldu.

 

Kentte altyapı ve üstyapı alanında çalışmalar yürüten firma, düzenli vergi ödemeleri ve istihdama sağladığı katkıyla dikkat çekiyor. Hakkâri Defterdarlığı verilerine göre, Zen Yol son üç yılda kurumlar vergisi sıralamasında zirvedeki yerini korudu.

Bu kapsamda Hakkâri Defterdarlığı İl Müdürü Mesut Çalışır tarafından firma adına İnşaat Mühendisi İshak Zibek’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Yetkililer, vergi yükümlülüklerini düzenli yerine getiren işletmelerin kamu hizmetlerinin sürdürülebilirliği açısından önemli katkı sunduğunu belirtirken, Zen Yol’un kent ekonomisine ve istihdama sağladığı katkının da dikkat çekici olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum