Yusuf Gür ve Ailesinden Teşekkür Mesajı

Yusuf Gür ve Ailesinden Teşekkür Mesajı

Gevdan aşiretinin kanaat önderi Yusuf Gür, oğlu Mehmet Gür’ün düğün törenine katılan davetliler için teşekkür mesajı yayınladı.

Gevdan aşiretinin kanaat önderi Yusuf Gür, geçtiğimiz hafta sonu Şehit Selahattin İlkokulu bahçesinde dünya evine giren oğlu Mehmet Gür için düzenlediği düğün törenine katılan davetliler için teşekkür mesajı yayınladı.

Yusuf Gür paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi; Biricik oğlum Mehmet ve gelinim Özlem Gür’ün mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan başta Gevdan aşiretinin ağası Mehmet Aslan olmak üzere Fransa'dan düğünümüze teşrif eden Keldani toplumunun ileri gelenlerinden Garip Yaramış, Halef Yaramış ve ailelerine, Ertoşi aşiretine mensup bütün akrabalarımıza, bölgemizin ileri gelenleri ve ailelerine, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, toplumumuzun kanaat önderlerine, bölgemizin değerli iş adamlarına, ülkenin her köşesinden gelen değerli misafirlere, yurtdışından gelen değerli misafirlerimize ve yanımızda olan değerli dost ve akrabalarımıza teşekkür ederiz. Tüm misafirlerimizin bu mutlu günümüzde yanımızda olmaları bizleri onurlandırmıştır.

Bu vesileyle üç gün üç gece süren düğünümüzde yanımızda olan tüm eş dost ve akrabalarımıza teşekkür ederiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.