Yüksekovalı kayıp genç kız bulundu

Yüksekovalı kayıp genç kız bulundu

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 2 gündür haber alınamayan Sibel Akın isimli genç kız bulundu.

Yüksekova ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Sibel Akın isimli genç kızdan 2 gündür haber alınamaması üzerine, ailesi tedirginlik yaşamaya başladı.

Akın’nın dün Yüksekova’dan üzümlü sınır kapısına gittiği ve oradan da tekrar Yüksekova’ya döneceği bilgisini veren aile Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu.

Kayıp genç  kız için yapılan arama çalışmaları sonuç verdi. Genç kızın bulunduğu ve yetkililerin aileye haber verildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.