Yüksekovalı genç akıma kapıldı

Yüksekovalı genç akıma kapıldı

Yüksekova’da elektrik akımına kapılan genç yoğun bakımdan servise çıkarıldı

Yüksekova'nın Bölük köyünde düzenlenen bir düğün sonrası malzemelerini toplayan Hasan Tekin, elektrik akımına kapılmıştı. Hakkari Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alınan Tekin'in bugün servise çıkarıldığı belirtildi.

Yüksekova'da düğün organizasyonları düzenleyen Hasan Tekin isimli genç, Bölük köyünde gerçekleşen bir düğün sonrası malzemelerini toplarken elektrik akımına kapılmıştı.

Yoğun bakım ünitesinden servise çıkarıldı
Olayın ardından Hakkari Yoğun Bakım Ünitesine kaldırılan Tekin'in durumu bugün itibarıyla stabil olduğu ve yoğun bakım ünitesinden servise çıkarıldığı bildirildi.

Yoğun bakım ünitesinden çıkarılan Hasan Tekin'in sağlık durumunun iyiye gittiği belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum