Hakkari-Yüksekova karayolu kapandı!

Hakkari-Yüksekova karayolu kapandı!

Hakkari Yüksekova karayolunun yeni köprü mevkiinde sürdürülen kontrollü taş ve toprak temizleme çalışmaları nedeniyle karayolu ulaşıma kapandı

  Yüksekova- Hakkari ve Van  karayolunun yeni köprü mevkiinde meydana gelen heyelanların ardından Karayolları ekipleri bölgede çalışma başlattı.

Karayolları ekipleri bölgede oluşabilecek heyelanların önüne geçebilmek için Dağcı gruplarla beraber çalışma yürütüyor.

Heyelanların meydana geldiği dağın tepesine çıkan dağcılar burada ki taş ve kaya parçalarını yerinden oynatıp aşağı doğru atıyor.

Ekiplerde atılan taşları yoldan temizlemeye çalışıyor.

Bölgede başka heyelanların meydana gelmemesi için üst kısmı temizlemeye çalışan ekipler karayolunu da çalışma saatlerinde ulaşıma kapatıyor.

Çalışmaların önümüzde ki günlerde de devam edeceğini aktaran ekipler yola çıkacak sürücüleri de dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Uzun araç kuyruklarının oluştuğu bölgede Jandarma ekipleri de bölgede güvenlik önlemi alarak olası bir facianın yaşanmaması için hazır bekliyor.

21-167

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.