Yüksekova'da trafik kazası: 1 öğrenci yaralandı

Yüksekova'da trafik kazası: 1 öğrenci yaralandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir öğrenci yaralandı.

Olay İpekyolu Caddesi'nde bulunan Yüksekova Belediyesi'nin karşısında meydana geldi.  Yol ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği caddede bulunan okulların çıkış saatinde yaşanan trafik kazasında sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 16 NZT 02 plakalı kamyonet yoldan geçen 17 yaşındaki Gülbahar Orhan isimli öğrenciye çarptı. 

Meydana gelen kazada yaralanan Orhan olay yerindeki bir özel araçla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Aynı caddede her gün kazalar yaşanıyor

Söz konusu cadde üzerinde onlarca okul bulunuyor. Günde binlerce öğrencinin yaya olarak geçtiği caddede yol çalışmaları, yetersiz alt ve üst geçitler, yetersiz trafik yönlendirmeleri ve aşırı hız nedeniyle her hafta onlarca trafik kazası yaşanıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum