Yüksekova’da ticaret odası başkanı Salih Özdemir oldu

Yüksekova’da ticaret odası başkanı Salih Özdemir oldu

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) seçimlerinde kazanan Salih Özdemir, bugün yapılan oylama ile Ticaret Odası Başkanlığına seçildi.

Bugün yapılan yönetim ve disiplin kurulu meclis seçiminde 19 üyenin katıldığı oylamada YÜTSO başkanlığına Salih Özdemir seçildi. Meclis başkanı ise Timur Sevi oldu.

Devir teslim töreninde konuşan YÜTSO eski başkanı iş insanı Abdurrahman Pınar, “Yeni başkanımıza ve yönetimine hayırlı uğurlu olsun. Bu odayı 4 yıl önce Salih başkandan devraldık. Bugün de yeniden ona devrediyoruz." İfadelerini kullandı.

Ardından kısa bir açıklama yapan Salih Özdemir ise, “Bizleri bu göreve layık gören herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Büyük sorumluluklarımız var, farkındayız. Rabbim bizleri mahcup etmesin.” dedi.

Gerçekleşen seçimlerin ardından; yönetim kurulu üyeleri asil adayları İhsan Güzel, Mehmet Kasım Çiftçi, Burhan Yılmaz, Necati İrinç oldu.

Disiplin kurulu asil üyelerine ise Murat Canan, Zeki Gürdal, Seyhan Onay, Necip Çoğaç, Barış Tuna, Hüsnü Kaçan seçildi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.