Yüksekova'da infial oluşturan görüntüler

Yüksekova'da infial oluşturan görüntüler

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde kameralara yansıyan görüntüler adeta infial oluşturdu.

Yüksekova'nın en işlek caddesi olan  Cengiz Topel Caddesinde dün gece saatlerinde kesilip ve rastgele atılan hayvan kemikleri ve bağırsakları çok  kötü bir görüntü oluşturdu. Aç kalan sokak köpeklerinin karınlarını doyurmak için başında toplandığı ve parçaladığı mide ve dışkıları sağa sola saçtı. Bu infial yaratan görüntüler kameralarımıza yansıdı. 

Duruma tepki gösteren vatandaşlar, ‘İlçemizin şehir merkezi adeta başıboş köpeklerin istilasına uğradığı yetmiyor bir de böyle infial görüntülere şahit oluyor. Özellikle cengiz Topel Caddesi üzerinde başıboş sokak köpekleri, sürüler halinde geziyor. Sokaklara dökülen çöplerde yiyecek arayan köpekler, çarşı esnafı ile çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşatıyor. Bu akşam da Bu infial yaratan görüntülere şahit olduk’’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum