Yüksekova'da husumetli aileler barıştırıldı

Yüksekova'da husumetli aileler barıştırıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iki aile arasında yaşanan husumet eski Milletvekili Esat Canan ile Pinyanişi Aşiret Lideri Ali İhsan Zeydan'ın girişimleri ile barışla sonuçlandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir hafta önce Yüksekova'da Pinyanişi Aşireti Mensubu Sevgi ve Çakır aileleri ile Doski Aşireti mensubu Düz aileleri arasında yaşanan kavga Hakkari eski Milletvekili Esat Canan ile Pinyanişi Aşiret Lideri Ali İhsan Zeydan'ın girişimleri ile sonlandırıldı,,

İlçeye bağlı Vezirli Köyü camisinde bir araya getirilen husumetli aileler karşılıklı olarak bir birleri hakkındaki şikayetlerden vaz geçtiler.

Her iki tarafa geçmiş olsun dileklerini ileten Zeydan ve Canan, talihsiz bir hadise yaşandığını dile getirerek, bu tür tatsız hadiselerin yaşanmaması yönünde çağrıda bulundular.

Canan ve  karşılıklın şikayetler çekilecek barış sağlandı 

2-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.