Yüksekova'da HDP ve DBP Referandum çalışması

Yüksekova'da HDP ve DBP Referandum çalışması

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari il örgütünün 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerini sürdürüyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP ve DBP il eşbaşkanları ile parti yöneticileri 16 Nisanda yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında il genelindeki ziyaretleri devam ediyor.

Bir süre önce Hakkari merkeze bağlı köyler ile Çukurca ilçesine bağlı köylerde ev referandum çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren partililer daha sonrada Hakkari bölgesindeki köylerde çalışmalarını sürdürmüştü.

HDP ve DBP’liler.” Ziyaret etikleri vatandaşlara neden “Hayır” oyu kullanılması gerektiğini ve herkesin sandığa gitmesi gerektiğini hatırlattıklarını belirterek, seçime kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade ettiler.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Elver, Poge, Kapalt, Pilzan ve Zizan köylerini ziyaret eden HDP ve DBP il eşbaşkanları ile parti yöneticileri 16 Nisanda yapılacak olan referandum hakkında detaylı bilgiler verdiler.

Vatandaşlarla sohbet eden partililer gittikleri köy ve mezralarda halkın ilgisi ile karşılaştıklarını belirttiler.

unnamed-(2)-042.jpgunnamed-009.jpgunnamed-(3)-032.jpgunnamed-(1)-050.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.