Yüksekova'da eroin ve afyon sakızı ele geçirildi

Yüksekova'da eroin ve afyon sakızı ele geçirildi

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Güldalı köyü kırsalında icra edilen operasyonda 4.600 gram eroin, 8.700 gram afyon sakızı ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada," İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimiz tarafından “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında;

08 Mart 2023 Çarşamba günü saat 21.30 sıralarında Yüksekova İlçesi Güldalı köyü kırsalında icra edilen operasyonda 4.600 gram eroin, 8.700 gram afyon sakızı ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir.

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ile ilimizin huzuru için çalışmalara aralıksız devam edilmektedir" denildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.