Yüksekova'da alt yapı isale hattı zarar gördü...4 gün su kesintisi yaşanacak
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde altyapı çalışmaları esnasında Dağlıca karayolu üzerinde bulunan 300’lük aspes isale hattı hasar gördü.
HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Yüksekova'da altyapı çalışmaları esnasında Dağlıca Karayolu üzerinde bulunan 300’lük aspes isale hattının hasar görmesi üzerine Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı arıza ekibi tarafından onarım çalışması başlatıldı.
Söz konusu hasar nedeniyle Dağlıca yol boyu, Vezirli köyü, Dilekli ve Yazılı kamplarında bu günden itibaren (27.03.2018) 4 günlük su kesintisinin yaşanacağı belirtildi.
Yapılan çalışmayı Su ve Kanalizasyon Müdürü Cemil Özer yerinde takip etti.
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
