Yüksekova'da 'Akova Özel Güvenlik Eğitim Kurumu'  Açıldı

Yüksekova'da 'Akova Özel Güvenlik Eğitim Kurumu' Açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 'Akova Özel Güvenlik Eğitim Kurumu' isimli iş yeri yapılan törenle hizmete açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yüksekova İpekyolu Caddesi Üzerinde bulunan Onur Apartmanında yer alan 'Akova Özel Güvenlik Eğitim Kurumu' isimli iş yeri vatandaşların hizmetine girdi.

5 kişinin istihdam edeceği  'Akova Özel Güvenlik Eğitim Kurumu'nda, Silahli, Silahsız, Silah Fark  ve yenileme Eğitimleriyle müşterilerine en iyi hizmeti sunacak.

Kurdele kesimi ile yapılan açılışa, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Esendere Belde Belediyesi Başkanı Dırbaz Büyüksu, Durankaya eski Belediyesi Başkanı kanaat önderi Fatih keskin, Yüksekova Ticaret  ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timur Sevi, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen, Kanaat Önderi H.Habib öner, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akova Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Yöneticisi-Kurucusu Emir Özel ve Kurucu Fatih Gül, ‘’Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, iş yerinin Yüksekova’ya hayırlı olmasını diliyoruz'' dedi.

Açılış programına katılan Kanaat Önderi H.Habib Öner ise Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit'e, ''Cumhuriyet, Güngör mahallesi ve Güçlü köyünün imara kapalı olduğunu ardında hastane için Anjio Ünitesi ve Yüksekova'nın üniversitesinin artık yapılmasının talebinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum