Yüksekova'da 260 adet cep telefonu ele geçirildi
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir araçta yapılan aramada 260 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.
Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada," Hakkari İl Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda; Hakkari İl Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerince her türlü kaçakçılık faaliyetlerini men ve takibine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında:
Yüksekova ilçemizde durumundan şüphelenilerek durdurulan araçta yapılan aramada 260 adet gümrük kaçağı cep telefonuna el konulmuş olup 1 şüpheli şahıs hakkında adli tahkikata başlanılmıştır" denildi.
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
