Yüksekova ve Derecik'te uyuşturucu operasyonu

Yüksekova ve Derecik'te uyuşturucu operasyonu

Hakkari Valiliği, Jandarmanın Yüksekova İlçesinde düzenlediği operasyonda 25.500 Gram uyuşturucu maddesi ele geçirildiğini duyurdu. Derecik ilçesindeki Ortaklar kontrol noktasında ise 2 kilo metamfetamin maddesi ele geçirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 24 Eylül 2022 Cumartesi günü Yüksekova ilçesi Bölük Köyü kırsalında düzenlediği operasyonda araziye gömülü vaziyette, 2 adet çuval içerisinde  27 ayrı paket halinde 25.500 gr olan eroin maddesi ele geçirildiğini duyurdu.

Valilik açıklamasında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; "24 Eylül 2022 günü Derecik ilçesi Ortaklar Yol Kontrol noktasında B.Ö. isimli şahsın kullandığı araçta yapılan kontrolde 2000 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi, araçta yolcu olarak bulunan C.B ile birlikte 2 şüpheli gözaltına alınmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi. 

Image

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum