Yüksekova-Esendere yolu ulaşıma kapandı

Yüksekova-Esendere yolu ulaşıma kapandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı Yüksekova-Esendere karayolu ulaşıma kapattı.

 

 

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Özellikle kentin yüksek kesimlerinde etkisini artıran kar yağışı, tipi ve fırtına nedeniyle Yüksekova-Esendere karayolu ulaşıma kapandı. Karayolları 117 Şube Şefliği ekipleri, kar kalınlığının 30 santimetreyi bulduğu yolda kar temizleme çalışması başlattı. Bölgede ekipler zorlu bir çalışma yürütürken, seyahat güvenliği açısından yol geçici olarak trafiğe kapatıldı.

 Yüksekova-Esendere yolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma geçici olarak kapatıldığını duyuran, Karayolları Genel Müdürlüğü, Yüksekova 117. Şube Şefliği ekiplerinin yolu açmak için çalışmalar başlattığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.