Yüksekova Belediyespor BAL'a yükseldi

Yüksekova Belediyespor BAL'a yükseldi

Hakkari Zap Spor'u 120 dakikası 1-1 biten maçta penaltı atışları sonucu mağlup eden Yüksekova Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligine (BAL) yükseldi.

Bölgesel Amatör Ligi baraj maçında Hakkari Zap Spor, Yüksekova Belediyesporu Merzan Futbol Sahasında konuk etti.

Müsabakayı Hakkari Vali Yardımcısı Talha Battal, Adalet Komisyonu Başkanı Adli Cenk Özbaş, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, AK Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek ve çok sayıda taraftar da izledi.

Sporseverlerin ilgi gösterdiği maçı tribünlerin dolması nedeniyle çok sayıda taraftar, balkonlar ve sahayı gören yüksek noktalardan izledi.

Zaman zaman gergin anların yaşandığı maçın 90 dakikası 1-1 tamamlandı.

Yüksekova Belediyespor, uzatmalarda da eşitliğin bozulmadığı maçta penaltı atışları sonucu rakibini 4-2 yenerek Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı

Maçın ardından taraftarlar arasında kısa süreli gerginlik çıktı.

Yüksekova Belediye Spor Bölgesel Amatör lige yükselirken Hakkari Zap Spor ise Hakkari Amatör ligde mücadele edecek.

aa-20220424-27665697-27665694-yuksekova-belediyespor-bala-yukseldi.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum