Yüksekova Belediyesi'nden gece mesaisi!

Yüksekova Belediyesi'nden gece mesaisi!

Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri ile Temizlik İşleri müdürlüğü ekipleri tarafından kanal temizleme ve cadde yıkama çalışmaları başlatıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/ YÜKSEKOVA

Yüksekova’da karların erimesiyle çarşı merkezinde İtfaiye ve Temizlik İşleri müdürlüğü tarafından kanal temizleme ve cadde yıkama çalışmaları yapıldı. Akşam saatlerinde caddede trafiğin azalması ile birlikte başlatılan yıkamanın iki şerit temizleninceye kadar devam edeceği belirtildi.

 
Yapılan yıkama ile ilgili açıklamada bulunan İtfaiye Müdürü Ziya Erkut, “Baharın yüzünü göstermesi ile birlikte yıkama çalışmalarımıza start verdik. Öncelikle Cengiz Topel Caddesi’ni toz topraktan arındırmak ve kapalı olan kanalları açmak için çalışma yürüttük. Temizlik işleri müdürlüğü ekibi yıkama öncesi kaldırımları ve kanalları temizleyerek yıkamanın daha hızlı ilerlemesini sağladı. Önümüzdeki günlerde gerek duyulan cadde ve sokaklarımızda çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Yapılan yıkama çalışmasını Temizlik İşleri Müdürü Hadi Kandaş, Temizlik yetkilileri Arif Öğmen ile Ayhan Atsız ve İtfaiye Müdürü Ziya Erkut yerinde takip etti. 

unnamed-(2)-041.jpgunnamed-006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.