Yüksekova Belediye Spor rakibini gole boğdu

Yüksekova Belediye Spor rakibini gole boğdu

Kadınlar 2’nci Ligi’nde Silopi Belediye Spor’u ağırlayan Yüksekova Belediye Spor, sahadan 6-0 galip ayrıldı.

Hakkari Şehir satında D grubunda Kadınlar 2’nci Liginde Yüksekova Belediye Spor ile Silopi Belediye Spor, Hakkari Merzan Şehir Stadında ağırladı.

D grubunda lider bulunan Yüksekova Belediye Spor’u 6-0 yendi. Karşılaşmayı Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya ,Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım ve çok sayıda taraftar izledi. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren oyunda üstünlüğü ele alan Yüksekova belediye kadın futbol takımı, ilk yarıyı Yasemin Eroğlu’nun ayağından bulduğu goller ile 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıya skor avantajı ile başlayan Aleyna Yasemin Eroğlu, Medine Bozali, Diyan Ceyhan ve Rahime Atabay’ın attığı goller ile maçı 6-0 kazandı.

photo-5967829351414219629-y.jpg

photo-5967829351414219634-y.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.