Yeşil Sol Parti heyeti Derecik'te

Yeşil Sol Parti heyeti Derecik'te

Yeşil Sol Milletvekili Öznur Bartın ve partililer Derecik ilçesinde esnaf ziyareti yaptı. 28 Mayıs için destek isteyen Yeşil Sol Partililer 14 Mayıs milletvekilliği seçimi için de esnafa teşekkür etti.

Türkiye tarihi seçimin ikinci raundu için yarın sandık başına gidiyor. Hakkari ve ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol) Irak sınırında bulunan Derecik ilçesinde esnafı ziyaret etti.

28. Dönem Hakkari Milletvekili Öznur Bartın, HDP PM üyesi ve önceki Dönem Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, HDP Hakkari İl Eşbaşkanı Lokman Özdemir, ve parti yöneticileri ile birlikte Derecik ilçesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Esnafla bir araya gelen HDP ve Yeşil Sol Parti heyeti sorun ve taleplerini dinlediği esnafa 14 Mayıs seçimleri için teşekkür etti ve pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için destek istediler.

Derecik ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Hakkari Milletvekili Öznur Bartın, "Bugün İl Eş Başkanımız, PM üyelerimiz Önceki Dönem Milletvekilimiz Sayın Abdullah ZEYDAN İle Rubaruk (Derecik) Esnafımıza teşekkür ziyaretinde Bulunduk." ifadelerini kullandı.

Resim

Resim

Resim

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.