Yeniden Refah Partisinden HGC'ye ziyaret

Yeniden Refah Partisinden HGC'ye ziyaret

Yeniden Refah Partisi Hakkari İl Başkanı Ali Özer İle Kadın Kolları Başkanı Şükriye Tatlı Hakkari gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

15 Ekim'de gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi Hakkari İl Kongresinde yeniden il başkanı seçilen Ali Özer ile partinin kadın kolları başkanı Şükriye Tatlı Hakkari Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu. 

HGC Başkanı Hakan Taş ve Genel Sekreter Zeki Dara; üyeler Necmi Ertuş ve İrfan Yalçın tarafından karşılanan Başkan Özer ve Kadın kolları Başkanı Tatlı partinin yeni dönem çalışmaları ve seçim hazırlıkları hakkında bilgi verdi. 

6 Kasım'da Ankara'da partinin Büyük Kurultayının gerçekleştirileceğini söyleyen Başkan Özer, Hakkarili gönüldaşlarını kongreye davet etti. 

HGC Başkanı Hakan Taş ise "2023 seçimlerinin yaklaştı. Siyasi partilerden cemiyetimize nezaket ziyaretleri devam ediyor. Her zaman dediğimizi yine tekrarlıyoruz. Basın olarak her partiye eşit mesafede durarak objektifliğimizi koruyoruz. Yeniden Refah Partisi il Başkanı Ali Özer ve Kadın Kolları Başkanı Şükriye Yıldız'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.