Yeniden Refah Partisi ittifak kararını verdi

Yeniden Refah Partisi ittifak kararını verdi

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan: Milli Görüş herhangi bir ittifaka dahil olmadan müstakil olarak girme kararı aldıklarını açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde, partisinin temsil ettiği Milli Görüş'ün "herhangi bir ittifaka dahil olmadan müstakil olarak seçime girme" kararı aldıklarını açıkladı.

"Milli Görüş çizgisinden asla ödün vermeden" yollarına devam ettiklerini belirten Erbakan, "Bu yürüyüşte partimiz kısa zamanda büyük yol aldı" diye konuştu.

Partisinin 14 Mayıs seçimlerine "çok ciddi, belirleyici bir güç" olarak girdiğini belirten Erbakan, Milli Görüş'ün "orijinal istikametine uygun şekilde" temsil edildiğini kaydetti.

Erbakan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Yeniden Refah Partisi'nin başkanı olarak kendisinin cumhurbaşkanı adayı olacağını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.