Yakupoğlu'ndan Çiftçi'ye hayırlı olsun ziyareti

Yakupoğlu'ndan Çiftçi'ye hayırlı olsun ziyareti

Hakkarili Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ümmühan Kahraman Çiftçi yeni işyerinde hizmet devam ediyor. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Hakkari İl temsilcisi Cabbar Yakupoğlu Karaman Çiftçi'yi ziyaret etti.

Van Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Hakkari İl temsilcisi Cabbar Yakupoğlu, SMMM Ümmühan Çiftçi'yi Gazi Mahallesi Bulvar Caddesi Kurt Apartmanı'ndaki ofisinde ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyarete ilişkin kısa bir açıkalama yapan Yakupoğlu mali müşavirlerin 3568 sayılı yasanın verdiği yetkilerle mükellef ile vergi dairesi arasında bir köprü görevi üstlendiğini söyledi.

Yakupoğlu ziyaretle ilgili şunları paylaştı.  "Günümüz dünyasında muhasebenin önemi ve kavramı büyük sorumluluklar içerir. Uzun zamandır bu görevi yapan SMMM Ümmihan Karaman Çiftçi meslektaşıma görevinde üstün başarılar diliyorum . Karaman Çiftçi yeni ofisinde hizmet vermeye devam ediyor. İlimizde meslektaş sayısının artması mükelleflerimize daha kaliteli hizmet etmesine olanak sağlar. Kendisine görevinde tekrardan başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.