Yakupoğlu ailesinin mutlu günü

Yakupoğlu ailesinin mutlu günü

SMMM Hakkari İl Temsilcisi Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Cabbar Yakupoğlu'nun oğlu Dılovan Yakupoğlu Aleyna Gültekin ile dünya evine girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün renkli görüntülere sahne oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Hakkari Temsilcisi Cabbar Yakupoğlu’nun oğlu  Dılovan Yakup oğlu Aleyna Gültekin ile hayatını birleştirdi.

Genç çift için Hedef Halı Saha tesislerinde düzenlenen düğüne, Hakkari eski Milletvekilleri Fehmi Öztunç, Ak Parti İl Başkanı A. Mütalip Özbek, Hakkari Defterdarı Ramazan Özdemir, Eski Defterdar Mehmet Ar, VEDAŞ Eski İl Müdürü İsmail Özdemir, Kurum müdürleri, Van ve Hakkari’de görevli muhasebeciler avukatlar, Yakupoğlu ailesinin Van, Yüksekova, Şırnak ve Irak’tan gelen misafirlerinin ve binlerce davetli katıldı.

Misafirler damadın Babası Cabbar Yakupoğlu ve yakınları tarafından karşılandı.

Sağdıçlığını Haluk Zirek’in yaptığı düğünde Hakkari’nin sevilen sesi Fuat Ege sahne aldı.

Damadın Babası Cabbar Yakupoğlu, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bütün misafirlere ayrı ayrı teşekkür etti.

Gelin ve damada ömür boyu mutluluklar dileyen sağdıç Haluk Zirek ise düğünlerine olan yoğun ilgiden dolayı davetlilere teşekkür etti.

İki gün süren ve büyük ilginin olduğu düğünde gelin ve damat için yaklaşık 850 bin TL para toplandı.

zirek.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

8.jpg

5.jpg

6.jpg

img-20220829-wa0008.jpg

img-20220829-wa0009.jpg

7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.