Xero Abbas, DEM Parti’nin Hakkari’deki açılış şölenine katılacak

Xero Abbas, DEM Parti’nin Hakkari’deki açılış şölenine katılacak

DEM Parti Hakkari İl Örgütü, yeni il binasının açılışını 1 Kasım 2025 Cumartesi günü düzenleyeceği kapsamlı bir programla gerçekleştirecek.

 

Açılış törenine, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ile Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır da katılacak.

Parti binasında yapılan basın açıklamasında konuşan DEM Parti Merkez İlçe Eş Başkanı Nazmi Coşkun, açılışın aynı zamanda barış ve demokratik çözüm sürecine verdikleri desteğin bir göstergesi olduğunu belirtti. Coşkun, “ Öcalan’ın 27 Şubat’ta yaptığı barış ve demokratik çağrıyla başlayan sürece en büyük sorumluluğu üstlenen parti olarak, halkımıza bu sürecin önemini anlatmaya devam ediyoruz. İl binamızın açılışı vesilesiyle halkımızla buluşacağız,” dedi.

Açılış töreninin ardından, sanatçı Xero Abbas’ın sahne alacağı müzikli bir halk buluşması gerçekleştirilecek.

Program Akışı

- 16.30: AHS önü karşılama

- 17.00: Parti il binasının açılışı

- 18.00 – 20.00: Halk buluşması ve konser

Tarih: 1 Kasım 2025 Cumartesi
Yer: Eski Belediye Alanı
Saat: 18.00 – 20.00

76107.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.