WhatsApp'a yeni özellik geliyor: 'Benden sil' işlemini geri alın

WhatsApp'a yeni özellik geliyor: 'Benden sil' işlemini geri alın

Bir WhatsApp mesajını yanlışlıkla sadece kendinizden mi sildiniz? 'Benden sil' özelliğine yeni çözüm geliyor. Bu işlem artık geri alınabilecek.

Dünyada en popüler mesajlaşma uygulamalarının başında gelen Whatsapp, kullanıcılarına yeni bir özelliği kullanıcılarına tanıttı.

WhatsApp, bu yeni özelliğini kullanıcılarına gönderdiği mesajla duyurdu, "Bir mesajı herkesten silmek istediğiniz ancak yanlışlıkla sadece kendinizden sildiğiniz oldu mu? Bundan böyle bu işlemi geri alabilirsiniz. Silmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı."

Bundan sonra kullanıcılar, yanlışlıkla herkesten silecekken sadece kendilerinde sildikleri mesajlar için, silme işlemini geri alabilecekler.

Peki, bu işlemi nasıl gerçekleştirilecek?

1- İlk olarak 'Benden sil' butonuna tıklayıp sildiğiniz mesajın üzerine gelin. 

2- Sildiğiniz mesajın yanında 'Geri al' sekmesi ortaya çıkacaktır.

3- Geri al sekmesine basın.

4- Artık mesajınız geri alınmıştır. Yani, yanlışlıkla sadece kendinizden sildiğiniz mesajınızı geri almış oluyorsunuz. Bu sayede, aynı mesajı tekrar herkesten silebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.