Whatsapp'a yeni emojiler!

Whatsapp'a yeni emojiler!

iOS kullanıcıları için yeni emojiler bir süre önce gelmişti. Yeni güncelleme ile birlikte artık yeni emojiler Android telefonlara da getirildi.

WebTekno'da yer alan habere göre; WhatsApp, bir süre önce iOS kullanıcıları için çok çeşitli emojilere yer verilen Unicode emoji setini kullanıma açmış ve Android kullanıcılarının kalbini kırmıştı. WhatsApp’tan Android kullanıcılarını sevindirecek o haber nihayet geldi. 

Şimdilik bu emoji seti Andorid işletim sistemi kullanan WhatsApp beta kullanıcıları için mevcut ve sadece beta kullanıcıları kendi aralarında bu emojileri gönderebiliyor. 

Eğer bir beta kullanıcıysanız bu emojileri 2.22.8.8 beta güncellemesini yapmayan bir arkadaşınızla paylaşamıyorsunuz. WhatsApp, ilerleyen günlerde bu emoji setini herkesin kullanıma açmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.