Voleybolculardan Hakkari halkına çağrı

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Liginde mücadele eden Hakkari Sportif Faaliyetler Kulübü Voleybol Takımı 11 Aralık Pazar Günü Gaziantep GKS Kulübü ile karşılaşacak. Haydi Hakkari takımını yalnız bırakma

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Hakkari Sportif Faaliyetler Kulübü Voleybol Takımı, yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Ligin birinci devresinin son maçına ilk 4 takım arasına giren Hakkari Sportif Faaliyetler ölüm kalım maçında Gaziantep GKS takımı ile karılaşacak.

Başarılı bir grafik çizen Hakkari ekibi Efeler Ligi'nde Play-off’lara kalabilmesi için Antep takımını yenmek zorunda.

Maçın hazırlıklarına devam eden Hakkari ekibi Play-Of yolunda evinde oynayacağı son iki maçına büyük önem veriyor ve başarılı olmak için taraftar desteğine ihtiyaçları var.  

Takımda oynayan voleybolcular 11 Aralık Pazar Günü saat 14.00'da Gençlik Spor Kapalı Spor Salonunda oynanacak maç için destek çağrısı yaptı.

5 yıldır Hakkari Sportif Faaliyetlerde oynayan Hakkarili Oyuncusu Siyabend Bozkurt, pazar günü çıkacakları zorlu Gaziantep maçı için taraftardan destek beklediklerini söyledi. 

Oyunculardan Fatih Ürün ise bu hafta sonu oynayacakları Gaziantep Maçı için 'bizleri yalnız bırakmayın" şeklinde çağrı yaptı. 

Hakkari Sportif Faaliyetler Takımı oyuncularından Ömer Uygur da Play-off’ yolunda çıkacakları zorlu maçta taraftarı yanlarında görmek istediklerini söyledi. 

Kulüp Antrenörü, Serdar Semerci de şuana kadar çıktıkları 9 maçtan 5'inde galip ayrıldıklarını ve ligde 4. sırada olduklarını bildirdi.

'Bu hafta bizim için çok değerli' diyen Semerci Gaziantep ile aralarında 3 puan fark olduğunu ve bu maçı kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını dile getirdi.

Bütün Hakkari halkını salona davet eden Semerci,"Taraftar desteğine ihtiyacımız var. Play-Of potasında en önemli maçlarımıza çıkıyoruz. Evimizde oynayacağımız 2 maçı kazandığımızda ilk dörde gireceğiz. Burada çok güzel ve yeni bir oluşum var. Hakkari halkının bize destek olması gerekiyor. Şuan kendimizi yalnız hissetmeye başladık. Bu hafta bütün gençleri maça bekliyoruz" şeklinde konuştu. 

2.jpg

1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.