Vefat eden Özdinç toprağa verildi

Vefat eden Özdinç toprağa verildi

Hakkari Belediyesinde Zabıta memuru Abdullah Özdinç, Sümbül Mahallesi aile mezarlığında binlerce kişinin katılımı ile toprağa verildi.

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede vefat eden 6 çocuk babası Belediye Zabıta Memuru Abdullah Özdinç’in cenazesi Zabıta aracı öncülüğünde Van’dan büyük bir araç konvoyu ile Hakkari’ye getirildi.

Cenaze törenine Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hakkari Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcı Tayyar Emre Mahmutoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, Özel Kalem Müdürü Ahmet Karaçalı,  İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Zabıta Müdürü Adil Demir, belediye müdür ve personelli, ailesi, yakınları katıldı.

Özdinç, Sümbül Mahallesi aile mezarlığında binlerin katılımı ile dualar eşliğinde toprağa verildi.

Taziyesinin ise Keklikpınar Mahallesinde kabul edildiği öğrenildi. 

01-076.JPG

02-068.JPG

04-036.JPG

img-8577.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.