VEDAŞ İl Müdürü Özdemir'den DHA'ya ziyaret

VEDAŞ İl Müdürü Özdemir'den DHA'ya ziyaret

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) İl Müdürü İsmail Özdemir, “Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum." dedi.

VEDAŞ Van İl Müdürü İsmail Özdemir ve  beraberindeki VEDAŞ Yatırım Mühendisi Baki Doğan, Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Yönetmeni Ercan Kısacık, Kurumsal İletişim Sorumlusu Çimen Koç ile birlikte  '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle Demirören Haber Ajansı (DHA) Van Bölge Müdürlüğü bürosunu ziyaret ederek, zor şartlar altında kamu görevi yapan gazetecilerin  gününü kutladı.

DHA Van Muhabiri Behçet Dalmaz ile bir süre sohbet eden Özdemir, basın mensuplarının halkın gözü, kulağı olduğunu ve denetim mekanizması rolü üstlendiğini ifade etti. 

Dalmaz ise, VEDAŞ İl Müdürlüğüne  bir süre önce atanan İsmail Özdemir'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, anlamlı ziyaretleri için teşekkür etti.

images-(1)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.