Vanspor ile Amedspor depremzedeler için karşılaştı

Vanspor ile Amedspor depremzedeler için karşılaştı

Amedspor’la Vanspor, geliri depremzedelere bağışlanacak olan dostluk maçında sahaya çıktı. Sahadan konuk takım Amedspor 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımı Vanspor’la Beyaz Grup takımı Amedspor depremzedeler yararına düzenlenen dostluk maçında karşılaştı. 

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda oynanan maçı Serkan Cengiz, Hüseyin Güngör, Çekdar Orhan ve Eyyüpcan Delibalta'nın golleriyle Diyarbakır temsilcisi 2-4 kazandı. Ev sahibi Vanspor’un gollerini; 17'nci dakikada Onurcan Güler, 34'üncü dakikada Serkan Sefil attı.

ATKI VE BERELER SAHA KENARINA ATILDI

İki takımın futbolcuları sahaya “Yaralarımızı birlikte saracağız” pankartıyla çıktı. Karşılaşma öncesinde, depremde yaşamını yitirenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Maçın dördüncü dakikasına gelindiğinde tribünleri dolduran taraftarlar, atkı ve berelerini saha kenarına attı. Görevliler tarafından toplanan atkı ve bereler depremzedelere gönderilecek.

MAÇA GİDEMEYENLER DE BİLET SATIN ALDI

Tribünleri dolduran taraftarlar "Van sizinle", "Sizleri en iyi bizler anlarız" tezahüratı yaptı. Ayrıca taraftarlar, depremin meydana geldiği 10 ilin plakaları okuyup 'burada' diyerek cevap verdi. Daha önce Diyarbakır’da oynanması planlanan ancak Van’a alınan maça gidemeyecek olan Amedspor taraftarları da katkı amacıyla hatıra bileti satın aldı. Bilet fiyatları ise kale arkası ve maraton tribünleri 100 TL, VIP tribün ise 500 TL olarak belirlendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.