Van’da Silahlı Kavga: Ölü ve yaralıar var
Van’da hayvan pazarında çıkan silahlı kavga can aldı. İpekyolu ilçesindeki olayda daha önce yaralanan 4 kişiden biri, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Olay, Van’ın merkez İpekyolu ilçesine bağlı Bostaniçi Mahallesi’nde bulunan hayvan pazarında meydana geldi. İddiaya göre henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 4 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan biri, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, silahlı kavgaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
