Van Gölü yolcu biletlerini 90 TL'ye indirdi!

Hakkari’de şehirler arası yolcu taşımacılığının otogarda yapılması kararı hayata geçiriliyor. Bundan sonra çarşı merkezinde yolcu alımı yapılamayacak. Van Gölü yolcu ücretlerini 90 TL’ye indirdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliği İl Trafik Komisyonu, Hakkari’den Van, Şırnak, Yüksekova ve Çukurca ile Irak’a yapılan yolcu taşımacılığı ile ilgili önemli bir karara imza attı. Komisyon tarafından alınan karara göre şehir merkezinden yolcu alımı yapılamayacak.

Bu karar sonrası şehir dışına yolculuk yapmak isteyenlerin Tekser’deki otogara gitmeleri gerekiyor.

Karar sonrası otogardaki yazıhanesini faaliyete açan Van Gölü Firması yolcularının mağdur olmaması için 130 TL olan yolcu biletinin 90 TL’ye indirdiklerini duyurdu.

Firma sahibi Ebubekir Zirek, İl Trafik Komisyonunun aldığı karar sonrasında il merkezinde faaliyet gösteren bütün taşıma firmalarının otogardan yolcu alması gerektiğini söyledi.

Karar sonrası otogardaki Van Gölü Yazıhanesini açtıklarını dile getiren Zirek, “Hem Van, Hem Yüksekova hem de Çukurca yolcularının otogara gelmesi ve gerekiyor. Sayın Valimizin direktifi ile özelikle belediye ve diğer özel firmalara ait şehir içi servisleri otogara yönlendirildi. Hiçbir yolcumuzun bu anlamda hiçbir şekilde mağdur edilmeyeceğinin bilinmesi gerekiyor. Biz de Van Gölü firması olarak  Van – Hakkari bilet fiyatlarını düşürme kararı aldık. Hakkari Van biletini şuanda 90 TL olarak belirledik. Bu 40 TL’lik indirim ile yolcuların taksi yada diğer ulaşım araçlarının ücretleri olarak kullanılabilir. Biz de firmalar olarak otogarın düzene girmesi için üzerimize düşenleri yerine getirme gayreti içindeyiz “ dedi.

Hakkari Belediyesi yetkilileri ise İl Trafik komisyonunun bu kararı daha önce alındığını bundan sonra tüm yolcuların otogardan alınacağını bildirdiler. 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum