Van Büyükşehir Belediye eş başkanları Şedal ve Zeydan’dan çağrı

Van Büyükşehir Belediye eş başkanları Şedal ve Zeydan’dan çağrı

Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, tebrik çiçeği göndermek yerine SMA hastalarına bağış yapılmasını istedi.

31 Mart seçimlerinde Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanları seçilen ve geçtiğimiz gün mazbatalarını alan DEM Partili Neslihan Şedal ile Abdullah Zeydan, tebrik çiçeği gönderenlere çağrıda bulundu. 

Eş Başkanların açıklamasında, “Belediyemize çiçek göndermek isteyenlerin çiçek almak ve belediyeye göndermek yerine Van’daki SMA hastalarının hesaplarına bağış yapmalarını özellikle rica ediyoruz. Duyarlılığınız için teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz. SMA hastası çocuklar ve aileleri umut bekliyor. SMA’lı çocukların İBAN hesaplarını birkaç gün içerisinde resmi sayfalarımızdan paylaşacağız. Van halkının bu güçlü dayanışmaya desteği ile SMA hastası çocuklarımıza umut olacağız” denildi.

I M G 20240407 W A0074

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.