Vali Toprak'tan Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesine ziyaret

Vali Toprak'tan Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesine ziyaret

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’nde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

 HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ile birlikte Biçer Mahallesi’nde bulunan Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Vali Toprak, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, okul yönetimi ve öğrenciler tarafından çiçekle karşılandı.
 
Toprak, geçen yıl tek isteği kendisiyle tanışmak olan ve rahatsızlığı nedeniyle Hakkâri Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi’nde tedavi gördüğü sırada ziyaret ettiği Şilan Akbulut’un da eğitim gördüğü 10/B sınıfını ziyaret etti.
 
Aynı sırayı paylaştığı öğrencilerle bir süre sohbet eden Toprak, matematik dersinin işlendiği sınıfta tahtaya çıkarak problem çözen öğrencileri tebrik etti.
 
Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Cüneyit Orhan Toprak, geçen sene göreve başladığının ilk günlerinde rahatsızlığı nedeniyle Hakkâri Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Şilan Akbulut’un kendisine bir çağrıda bulunarak "Vali amcayı görmek istiyorum" yönünde bir talebinin olduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:
 
"Ben de bu talep üzerine Şilan kardeşimize hastanede ziyaretinde bulundum. O günden beri ağabeyi kardeş olarak çok güzel bir arkadaşlığımız devam ediyor. Rahatsızlığı ile ilgili Ankara’ya bazen gidip geliyor. Ondan sonra okuluna devam diyor. Benim ona sözüm vardı; okula geldiğimde ziyaret edeceğim diye. Matematik dersinde nasip oldu bu ziyaret. Geldiğimde çok zor sorular görmüştüm tahtada. Onları kim çözebilecek dediğimde daha zor olanını Şilan çözdü, ben de hayranlıkla izledim. Yani okulundan belli dönemler ayrı kalmasına rağmen zor diyebileceğimiz bir problemi Şilan kardeşim hiç teklemeden çözdü. Ben de çok memnun oldum. Arkadaşlarına da sordum onlar da çok özlemişler Şilan’ı. Öğretmenlerini de çok ilgili alakalı gördüm. Biliyorsunuz Hakkâri’nin bir özelliği var. Hangi okula gitsem en sevdiğiniz ders hangisi dediğimde matematik diyorlar çok ilginç. Genelde bizim gençliğimizde beden eğitimi derdik. Onun için gençlerimizin hepsini tebrik ediyorum. Geleceğe güvenle bakıyorlar. Şilan’da okulda yerini aldı. Bundan sonra güzel haberlerini, güzel notlarını inşallah üniversite döneminde de başarılı günlerini hep beraber takip edeceğiz. Ben bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’ndeki öğretmenlerimize, öğrencilerimize güzel bir eğitim-öğretim yılı diliyorum. İnşallah hepsi geleceğin yöneticileri; devletimizi, milletimizi teslim edeceğimiz gençlerimiz. Hepsinde bu ışığı, bu enerjiyi, bu zekâyı, pırıltıyı görüyorum. Hepimiz onlara emanetiz. Hepsine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
 
Daha sonra okul yönetimiyle bir araya gelen  Toprak; ardından okulun bahçesinde beden eğitimi dersi yapan kız öğrencilerle bir süre sohbet etti.

d-8.jpgd-1.jpgd-11.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.