Vali Çelik'ten İl Özel İdaresine ziyaret

Vali Çelik'ten İl Özel İdaresine ziyaret

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Kırsalda, köylerde yaşayan vatandaşların refahı ve mutluluğu için tüm kurumlarla birlikte çalışacaklarını söyledi.

Çelik, Devlet olarak, vatandaşın nitelikli hizmeti en kısa sürede ulaştırma gayretinde olacaklarını belirtti

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları Nurettin Fırat, M. Feyat Zeydan ve birim müdürleri ile bir toplantı gerçekleştiren Vali Çelik, İl Özel İdaresinin vizyonu, misyonu, hedefleri, yürütülen projeler, araç ve personel durumu hakkında brifing aldı.

İl Özel İdaresinin çalışmalarının önemine dikkat çeken Vali Çelik, “Kırsalda, köylerde yaşayan vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için tüm kurumlarımızla birlikte çalışacağız. Devlet olarak, vatandaşımıza nitelikli hizmeti en kısa sürede ulaştırma gayretinde olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.