Vali Çelik'ten Hakkari'nin kurtuluş yıldönümü mesajı

Vali Çelik'ten Hakkari'nin kurtuluş yıldönümü mesajı

Vali Ali Çelik Hakkari'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı

Vali Çelik, Hakkari'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Bugün kadim kentimiz Hakkâri’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıldönümünü gururla kutluyoruz. Bu zafer, tarihimizde önemli bir dönüm noktası olmuş ve milletimizin bağımsızlık ve özgürlük tutkusunu bir kez daha ortaya koymuştur.

Hakkâri’nin düşman işgalinden kurtuluşu, milletimizin birlik ve beraberlik ruhuyla verdiği büyük mücadele sonucunda, halkın dayanışması ve kararlılığı ile düşmanı yenilgiye uğratarak, vatan topraklarını tekrar özgürlüğüne kavuşturmuştur.

Bu kurtuluş mücadelesi, Hakkâri halkının, vatan sevgisi ve milli değerlerine olan bağlılığının bir göstergesidir. Düşman işgaline karşı verilen mücadelede, kahraman vatan evlatları, yılmadan, usanmadan mücadele etmiş ve sonunda bağımsızlığa kavuşmuştur. Bizler de o kahramanların torunları olarak, bu mücadeleyi unutmamalı ve her zaman vatanımızı korumak için gerekli fedakârlığı göstermeliyiz.

Bu mücadele ruhuyla, şehitlerimizin bize mirası olan vatanımızı koruyarak ve yücelterek daha güçlü yarınlar için ve daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle bu toprakları bizlere vatan kılan ve bu gurur gününü bizlere armağan eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu anlamlı günü kutlarken, kahraman şehitlerimizin aziz hatırasını bir kez daha saygıyla anıyorum ve Hakkâri’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıldönümünü kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.