Vali Çelik'ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Ziyareti

Vali Çelik'ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Ziyareti

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Vesilesiyle 4 Haneyi Ziyaret Etti.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle ailelerimize ziyaretlerde bulundu ve aile üyelerine çiçek takdim ederek kadınlar gününü kutladı.

Vali Çelik gerçekleştirdiği ziyaretlerinde; şehitlerimiz Kerem Demir ve Nedim Korkmaz’ın bizlere mirası olan Demir ailesi ve Korkmaz ailesine ziyarette bulunarak misafirleri oldu ve aile üyelerinin kadınlar gününü kutladı.

Ziyaretlerine Kaplan ve Çiftçi ailelerini ziyaret ederek devam eden Vali Çelik, Güli teyzemiz ve Musa amcamız ile ayrı ayrı hasbihâllerde bulundu. Vali Çelik, ailelerimizin emektar kadınlarına çiçek takdim ederek kadınlar gününü kutladı.

211-11

92-68

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.