Vali Çelik, Şehit Ailesiyle Bir Araya Geldi
Vali Ali Çelik, 1995 yılında Şemdinli ilçesinde şehit olan Er Halit Tatlı’nın ailesini ziyaret etti.
Vali Ali Çelik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulhalim Ünalan ile birlikte Şehit Er Halit Tatlı’nın ailesini Hakkâri Merkez Gazi Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret etti.
Ziyarette, şehidimizin eşi Helim Tatlı ile kardeşleri Gazi Tatlı ve Şeref Tatlı başta olmak üzere aile bireyleriyle bir araya gelen Vali Çelik, samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Vali Çelik, 1995 yılında Şemdinli ilçesi Ortaklar Karakolu’na düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan Er Halit Tatlı’yı ve tüm aziz şehitleri dualarla andı.
Aziz şehitlere duyulan minnet ve saygıyı bir kez daha dile getiren Vali Çelik, şehit ailesinin talep ve isteklerini dinleyerek devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurguladı. Çelik, şehit yakınlarına her konuda destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Tatlı ailesi ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Ali Çelik ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

