Vali Ali Çelik’ten Anneler Günü Mesajı

Vali Ali Çelik’ten Anneler Günü Mesajı

Hakkari valisi Ali Çelik, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Ali Çelik yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

''Anneler günü, her yıl siz değerli annelerimize olan minnetimizi ve şükranlarımızı ifade etme fırsatı bulduğumuz, sevgimizi ve saygımızı dile getirdiğimiz önemli bir gündür. Bir ömür boyu yanımızda olan, bizleri bugünlere getiren eli öpülesi annelerimizin, anneler günü kutlu olsun.

Annelerimiz bize hayatı öğreten, bizi büyüten ve bizleri sevgisiyle ve şefkatiyle kucaklayan en değerli hazinemizdir. Onlar merhametin ve fedakarlığın vücut bulmuş halidir. Anneler günü, sadece biyolojik annelerin değil, aynı zamanda tüm anne ve annelik görevini üstlenen herkese hitap etmektedir.

Nice zorluklarla bizleri yetiştiren Anadolu’muzun kıymetli anneleri tarihte birçok mücadelede başrol olmuşlardır. Annelerimiz yeri geldiğinde bir doktor, bir terzi, bir aşçı olurken yeri geldiğinde de cephede mermi taşıyan bir asker olmuştur. Onların bu iradesiyle her şeyi başarabilecek güçte olduklarına olan inancımız tamdır.

Sizin sabrınız, sevginiz, fedakarlığınız ve özveriniz sayesinde bizler bugünlere gelebildik. Bizlere her zaman destek olan, yol gösteren ve en önemlisi sevgi dolu kollarıyla bizleri kucaklayan annelerimizin hakkını ödeyemeyiz.

Bu vesileyle hayat boyu varlıklarıyla en büyük destekçimiz olan annelerimizin anneler gününü kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu günlerde her zaman bir arada olmayı temenni ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.