Vali Ali Çelik, Sude Ezgi Değirmenci’nin Taziyesine Katıldı
Hakkâri Valisi Ali Çelik, Hakkari-Depin yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Sude Ezgi Değirmenci için Dörtyol Camii’nde düzenlenen taziye programına katıldı.
Hakkari valisi Ali Çelik, il jandarma komutanı ve il emniyet müdürü ile birlikte katıldığı taziye ziyaretinde, merhumenin ailesi ve yakınlarıyla yakından ilgilenerek başsağlığı dileklerini iletti. Aileye sabır ve metanet temennisinde bulunan Çelik, Sude Ezgi Değirmenci’ye Allah’tan rahmet diledi.
Taziye programında, kazada hayatını kaybeden genç için dualar edilirken, aileye destek olmak amacıyla çok sayıda vatandaşın da taziyeye katıldığı görüldü. Vali Çelik’in ziyareti, aile tarafından memnuniyetle karşılandı.


UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
