Vali Ali Çelik, Köy ziyaretlerinde bulundu

Vali Ali Çelik, Köy ziyaretlerinde bulundu

Hakkari valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Merkeze Bağlı Akbulut, Ördekli ve Kaymaklı Köylerine Ziyarette bulundu.

 

Hakkari valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, Hakkâri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Mehmet Sait Abdullahoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte vatandaşlardan gelen davetler üzerine merkeze bağlı Akbulut Köyü, Ördekli Köyü ve Kaymaklı Köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 Vali Çelik, önce Akbulut Köyüne bağlı Demirli Mezrasında yaşayan Karacak ailesinin çay ikramlarını geri çevirmeyerek Karacak ailesine konuk oldu.

Vali Çelik, daha sonrasında ise beraberindeki heyet ile birlikte Ördekli ve Kaymaklı Köylerini de ziyaret ederek köy sakinleri ile sohbet edip, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini yerinde dinledi. Taleplerin yerine getirilmesi yönünde ilgili birimlere talimatlarını ileten Vali Çelik, vatandaşlara içten ve samimi misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti.

1.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.