
Vali Akbıyık'tan yaz tatili mesajı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık karne ve yaz tatili nedeniyle bir mesaj yayımladı.
HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Hakkari Valisi İdris Akbıyık, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Yaz tatili nedeniyle öğrenci, öğretmen ve velilere ayrı ayrı mesajlar veren Vali Akbıyık mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Hepimizin bildiği gibi bugün, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını noktalıyor, karneleri dağıtıp ve yaklaşık üç aylık bir yaz tatilini başlatıyoruz.
Geleceğimiz olan sevgili çocuklarımız ve emekçi öğretmenlerimiz için uzun bir eğitim öğretim yılının tüm yorgunluğunu geride bırakma ve aynı zamanda yeni bir eğitim öğretim yılına daha güzel başlamak için hazırlık yapma zamanıdır.
Biten bir yılın ardından çocuklarımızla eğitim öğretim yılının verimli olup olmadığını değerlendirerek ellerinde karneleri ile bizlere koşan çocuklarımızı velileri olarak yüreklendirmeli, heveslerini kırmamalı, onları etrafındakilerle karşılaştırarak ileride kapanmayacak yaralar açmamalıyız.
Unutmayalım ki her çocuk özeldir ve her çocuğun kendine has yetenekleri vardır. Veliler olarak bizlere düşen görev onların arkalarında olduğunu hissettirecek şekilde davranmaktır.
Sevgili çocuklarımıza bol eğlenceli, verimli, kitaplarla dolu bir yaz tatili diliyor; karnesini alan tüm miniklerimizi ve gençlerimizi sevgi ile kucaklıyor ve gözlerinden öpüyorum"